Oj, ingen uppdatering här sedan januari?! Det måste åtgärdas. Jag är förstås flitig(are) att uppdatera på instagram, både på @rehabhalsa.fi och @isabellenygards, så jag antar att ni har någorlunda koll på vad som sker i alla fall. Egentligen vet jag inte alls hur många av er som faktiskt klickar in er här för att läsa, men jag gillar själv att uttrycka mig genom lite längre texter ibland, så det här är en bra plats att få skriva av mig. Men ja, lite uppdatering då.

Jobb: Mitt avtal på studerandehälsovården börjar lida mot sitt slut, men jag har nu fått avtalet förlängt med dryga två månader. Jag kommer dock att minska min arbetstid där från 70% till 40%. Jag vill satsa mer på mitt eget företag den här hösten. Spännande.

Studier: I våras gick jag en utbildning i bäckenbottenträning och träning under och efter graviditet. Utbildningen var på distans och jag fick efter avklarad kurs titeln ”Maternityhealth by MammaMage”-tränare. Kort därefter påbörjade jag min Mental tränar-utbildning. Denna utbildning går jag fortfarande varje måndagskväll. Vårt slutprov är i november och om jag klarar provet blir jag utbildad Mental coach via JC institute i slutet av året. Nästa veckoslut, alltså första helgen i september, kommer jag att gå en utbildning i Dry needling. Utbildningen är i Stockholm. Jag är nu fullvaccinerad och jag hoppas att jag kan känna mig säker när jag väl är på plats. Jag hoppas kunna börja ta emot kunder för Dry needling både hemma och på Kika’s, vi får se vad som sker.

Träning: Formen är riktigt god. I maj-juni hade jag ett krånglande knä, men efter mycket rehab, avlastning, massage och en kortisonsinjektion kunde jag delta i årets Wasarun i början av juli. Dessutom klarade jag min målsättning att springa under 50 minuter. Nu tränar jag på som vanligt, dvs ca 3 löpträningar, 2-3 pass styrketräning/tabata/body pump, 1-2 pass spinning och några promenader per vecka. Det här fungerar med den livsstil och de jobb jag har just nu, vilket jag är oerhört tacksam för. Det är inte alla som har möjlighet att träna så här pass mycket som icke-elit, ja som ”amatör” helt enkelt. Det har dock aldrig förr varit så roligt att träna som nu, tycker jag. Jag skulle vara lite sugen på att eventuellt springa något trail lopp i september eller oktober, så jag måste hålla ögonen öppna för vilka lopp som kommer att genomföras.

Övriga livet: Ja, vi har något spännande på gång Jocke och jag. Jag meddelar er när allt är klart!