Inlägget är ett samarbete med SiJo Mealprep.

Den här veckan fick jag veckans alla luncher levererade direkt till dörren! Bland måltiderna fanns exempelvis ”Ostig pasta med pulled beef” och ”Köttfärsbiffar i tomatsås & ris”, min absoluta favorit blev dock SiJo mealpreps lasagne! Se hela menyn på https://www.sijomealprep.fi

SiJo mealprep gör hälsosamma och proteinrika måltider från grunden, och dessutom till ett riktigt förmånligt pris. För den som vill ha koll på sitt energi- och näringsintag finns dessutom både makronutrienter och kalorier färdigt uträknade till varje måltid. Superbra för oss som tränar och rör oss mycket i vardagen, och behöver ett stort proteinintag!

Om du bor mellan Vasa och Karleby, och gör din beställning innan 23:59 på fredag, kan du få följande veckas alla måltider levererade redan på måndag.

Äntligen har detta koncept kommit till Österbotten!