Äntligen! Nu är jag igång igen och har kommit ut med nyheten om mitt nya företag Rehab & Hälsa. Jag kommer att fortsätta med PT-tjänster som tidigare, det nya är dock att jag nu även kommer att erbjuda företagsmassage, där jag tar med mig massagebänken till olika företag, samt att jag kommer att ge olika massagebehandlingar i Kika’s utrymmen. Info om mina behandlingar samt bokning hittar ni på https://slotti.fi/booking/kikasnaturalgreenbeautyspa/

Kortfattat kommer jag vid Kika’s att erbjuda halvkroppsmassage (ben eller överkropp), helkroppsmassage, ryggmassage, massage för axlar/skuldror/nacke, hot stone massage för en eller två personer, massage med olja från Klinta-ljus, specialbehandlingar för spänningshuvudvärk, valpsjuka och tennisarmbåge. Utöver det kan man även få huvudmassage, kinesiotejpning och passiv stretching.

@rehabhalsa.fi

@kikas.fi

Det ska bli oerhört roligt och spännande att få testa på egenföretagande och allt vad det innebär. I och med att jag inte kommer att vara heltid på Kikas så har jag gott om tid att fixa och trixa med träningsprogram – så om Du är taggad att komma igång med träningen igen efter sommaren så tveka inte att ta kontakt. Jag gör träningsprogram anpassade för det ställe där du helst vill träna!

Du hittar mig på @isabellenygards eller @rehabhalsa.fi på Facebook och Instagram. Min mail är Isabelle.nygards@gmail.com och har du större frågor och funderingar kan du slå en signal till 050 3590371.