Det var länge sedan jag skrev något här på bloggen. Strax efter att jag skrev mitt senaste inlägg började covid 19 sprida sig som en löpeld i världen. Trots det måste jag säga att jag haft en otroligt bra vår och sommar. I början på april fick jag äntligen mitt examensbetyg på posten. Fysioterapeut-Isabelle klingade bra i öronen. Redan under den sista praktikperioden blev jag kontaktad från Närpes HVC gällande ett fysioterapivikariat, så direkt efter påsken började jag jobba deltid som fysioterapeut i Närpes på fysikalen. Ungefär vid samma tidpunkt såg jag att Vaasa day spa sökte en massör för några månader. Jag fick jobbet och började där i början av maj. Nu har dock snart 4,5 månad gått och mina arbetsavtal börjar nå sina slut. Nästa vecka jobbar jag mina sista dagar på fysikalen. Imorgon skall jag dock möta upp en person gällande jobb i höst och framöver – mycket spännande på gång nu. Detta kommer jag skriva mera om här efter morgondagens möte.

Träningen har gått otroligt bra de senaste månaderna. Jag har inte haft något gymkort sedan Coronapandemin började, så den lilla mängd styrketräning som blivit gjord har jag gjort hemma på min stora balkong, i hemmagymmet hos mamma och pappa eller på jobbet. Det har fungerat finfint. Jag har dock främst sprungit under sommaren. Distanspass, intervaller och långpass. Löpning i naturen, på asfalt och många långa promenader med poddar i öronen. Formen har gått framåt jättemycket och det är jag riktigt glad över. Trots att det knappast blir något lopp denna höst så ser jag framemot att se vad jag kan åstadkomma till nästa sommar.

Mycket har hänt under den senaste tiden och mycket vill jag dela med mig av här på bloggen. Nu får jag helt enkelt se till att börja skriva ett inlägg om varje grej.