Nu var det igen ett tag sedan jag skrev någonting här. Livet har börjat rullat på här hemma i Närpes och jag har verkligen njutit fullt ut av finskt vårväder och välbehövlig ledighet dessa två veckor sedan flytten hem tillbaka till Finland. Jag har även haft så tur att också min pojkvän varit ledig dessa dagar, så vi har verkligen fått ta i kapp förlorad tid med varandra. Det har blivit många skogspromenader och träningar tillsammans, jag har fått öva på mina fysioterapikunskaper eftersom Wille just nu rehabiliterar sitt nyopererade knä och så har vi även hunnit titta ut den omtalade svenska serien Störst av allt samt ätit många goda middagar tillsammans med våra respektive familjer.

Påskveckan börjar idag och det utlovas strålande väder – både sol och högre temperatur hela veckan. Jag börjar känna mig redo för att igen ta tag i läsandet inför de sista sluttentorna på massörsutbildningen och efter det är det dags att skriva slutarbete i fysioterapi. Denna sommar har jag inte skaffat något sommarjobb som anställd på något företag eftersom jag faktiskt inte har en aning om hur lång tid examensarbetet kommer ta och därför tar jag istället mot PT- och massagekunder via mitt eget företag istället hela sommaren, då kan jag själv bestämma mina arbetstider.

Kontakta mig via mail på Isabelle.nygards@gmail.com eller ring 050-3590371 för mer information eller för att boka tid.

Här kommer lite bilder från senaste de veckorna: