Hej på er! Här kommer en liten update om läget just nu.

Mående: Jag känner mig pigg och utvilad, dock lite ömma framlår efter slalombacken i fredags. Jag vakande redan vid 7:30 så jag har redan hunnit stretcha/yoga, ätit morgongröten samt druckit mitt kaffe och nu sitter jag på balkongen och solar.

Sömn: ca 9,5 timme. Jag tog natt direkt efter att alla bidragen hade uppträtt igår i melodifestivalen och vakande av mig själv vid halv 8 imorse.

Veckans bästa: Vi fick ut tentorna i torsdags och jag fick bättre vitsord än förväntat samt fredagens klassresa till Sierra Nevada. Sierra Nevada var mäktigt, men lite svårt och tråkigt är det nog att skida i grupp. Det blir mycket väntande och det gäller att hela tiden ha koll så att hela gruppen alltid är med. Men det blev trots det en riktigt trevlig dag med hela massörsgänget.

Kort om Sierra Nevada: Sierra Nevada (”den snöklädda bergskedjan”) är en bergskedja i Andalusien i södra Spanien med 20 toppar på över 3 000 meter. Den närmaste staden är Granda som är belägen nedanför berget. Vid skidorten Sierra Nevada finns bland annat 130 backar och ca 400 skidlärare som jobbar under skidsäsongen. Sierra Nevada är Europas sydligaste skidort, närheten till Costa del Sol innebär att detta är ett av de få områden i världen där det är möjligt att samma dag åka skidor och ta ett behagligt dopp i havet. Höjden över havet gör dock att det finns snö att skida på från december till maj. Skidområdets storlek och pisternas skötsel kan jämföras med Åres. 

Planer: Idag är planen att njuta i solen (vid poolen eller på stranden), ta en promenad på strandgatan samt kolla sista avsnittet av Dirty John. Jag har tre veckor kvar i skolan, om två veckor kommer mamma och pappa hit och idag är det 20 dagar kvar till flyttdagen. Jag börjar även bli klar med mina planer eller listan på saker vi skall göra, se och uppleva när mamma och pappa är här. Jag ser så otroligt mycket framemot att få visa dem allting här på solkusten.

Saknar: Ja, det är ju William. Det här med långdistansförhållande är väldigt tungt kan jag lugnt konstatera, eller det är inte distansen i sig som är tung utan det är att inte hela tiden få dela alla upplevelser med någon och att hela tiden känna en enorm saknad. Det är som att en pusselbit hela tiden saknas. Nå väl, sju månader har snart gått så de sista tre veckorna kommer nog också att fixa sig.

Nu kommer bilder från Sierra Nevada: