Det har blivit sommar i Spanien nu, eller åtminstone riktigt fint vårväder. Det utlovas 20-22 grader och sol varje dag nu de närmsta 10 dagarna enligt väderprognoserna, såsåså härligt! Idag är det då torsdag och imorgon är det återigen tentdag i skolan. Tentamen 5 av 6. Det närmar sig alltså slutet av terminen. Alla på klassen känner sig nog lite trötta och möra på lektionerna nu och vi skulle helst av allt bara spendera dagarna på stranden. Den här tentan har jag dock känt mig lite extra stressad för, dels på grund av att den handlar om nerver, vilket jag upplever ganska krångligt,  och dels för att William var här förra veckan och då fanns inte tid (och absolut inte vilja) att varken läsa anatomi eller nerver.

Ännu förra veckan hade inte vårvädret kommit till solkusten och det blev därför inte så många soltimmar med Wille. Däremot hann vi se och uppleva väldigt många fina och nya platser. På alla hjärtans dag besökte vi Mijas, en gammal vit bergsby här nära Fuengirola, och sen avslutade vi dagen med en mysig trerätters middag inne i Fuengirola centrum.  Under veckoslutet åkte vi till Marbellas Old Town och även till den kända hamnen Puerto Banús. Vi var till Benalmadena två gånger, bland annat på örnuppvisning och på en fin middag till marinan, och även på en trevlig middag till Torremolinos med Williams släktingar. Det bästa på hela veckan var dock vår spontana tripp och övernattning i fina Nerja, åh vad jag tyckte om det stället.

Nu är det drygt tre veckor tills mamma och pappa kommer hit och dryga fyra veckor tills jag flyttar hem igen. Jag har gjort en lista över platser och saker jag ännu vill hinna se och göra i Spanien under min tid här, jag hoppas vi hinner checka av den listan när mamma och pappa kommer. Redan nästa fredag får jag åtminstone checka av en punkt – Sierra Nevada. Jag berättar mer om vår lilla klassresa nästa veckoslut!