Idag tänkte jag berätta lite om hur mina planer ser ut för år 2019. I morgon går vi in i februari och det är nu mindre än två månader kvar för mig i Fuengirola. Jag har bokat hemresa och flyttar alltså tillbaka till Finland 30:e mars. Innan flyttlasset går skall jag hinna med en snabbvisit hem till Österbotten och när jag åker tillbaka kommer William med mig hit till Spanien. Så mysigt det kommer bli att få ha honom med mig här över en vecka, dessutom är det Alla hjärtans dag under tiden han är här.

I skolan har vi ännu två skriftliga tentor kvar, en om nerver och en om leder. Efter nästa tenta har jag och en kompis planerat att hyra bil och bland annat besöka staden Sevilla. Från Fuengirola till Sevilla är det ca 200 km. Det kommer säkert att bli ett riktigt trevligt veckoslut. Ja, och då borde vi redan vara inne i mars. Sista veckan i mars kommer mamma och pappa på besök och jag flyttar då hem igen samtidigt som de åker tillbaka. Senare under våren kommer vi att ha våra slutprov från massageutbildningen i Helsingfors och i samma veva kommer jag att påbörja mitt examensarbete till fysioterapiutbildningen på Arcada. Jag har ingen aning hur länge det tar att skriva examensarbetet och det blir därför svårt med något heltidsjobb denna sommar. Jag tänker dock försöka massera så mycket som möjligt samt göra lite PT-jobb, både fysiskt och online. (Kolla ”tjänster” för mer info!).

Till hösten har jag bara en period kvar med teoretiska kurser på Arcada. Efter det är min tid i Helsingfors förbi och jag flyttar då till Vasa där jag kommer att göra all den praktik som är kvar. Så om drygt ett år är tanken att jag skall ha tre utbildningar i bagaget och känna mig redo för att gå in i arbetslivet. Ja, vi får se om planen håller eller om jag hittar ännu något jag vill studera innan jag är redo för att börja jobba! 🙂