Klockan är 19:25, kvällsmålet är i magen och jag ligger raklång på sängen. Hohho säger jag bara efter kvällens spinningpass. Det är en ny ledare på gymmets spinningpass, själva tjejen som drar gillar jag inte riktigt men hennes pass är grymma!

Varför gillar jag inte just jag henne som ledare då? Nå, för det första så drar hon inte på munnen en enda gång under hela passet, riktigt stone face timmen i genom. För det andra så är hon bara själv med under uppvärmningen och därefter stiger hon av och visar med olika övningar, tecken och spanska ord vad vi ska göra från golvet, det är lite märkligt enligt mig. För det tredje så hejar hon inte på oss deltagare under passen annat än ropar ”vamos!” några gånger. För att vi ska trampa på hårdare ger hon antingen en mördar-blick eller så kommer hon fram och själv skruvar på motståndet. Nå väl, passen är i alla fall väldigt varierande från gång till gång och också under ett och samma pass, musiken är riktigt bra och svetten rinner som aldrig förr!

Tidigare under dagen har jag varit i skolan och därefter slappat i solen på ett café vid strandgatan. Dessutom har jag tvättat, städat och snart packat klart. Jag är så himla taggad inför julen, långledigt, umgås med familjen och sist men inte minst att äntligen få kasta armarna runt William när jag stiger av tåget. Åh, 3 dagar kvar ♥️