Hola! Jag tänkte bara kika in och skriva några rader idag. Det har bara regnat och regnat den senaste veckan här på Costa del Aqua (Sol), så jag har helt enkelt inte så mycket att berätta.

Imorgon har vi sista tentamen för den här terminen och det ska bli SÅ skönt att få den undan. Det är verkligen svåra och invecklade grejer vi läser om nu, eller nja, det är logiskt men det är så väldigt många krångliga latinska namn och benämningar. Namn så som Musculus extensor carpi radialis longus och Hamulus ossis hamati. Nå väl, jag har läst så mycket jag orkat och det räcker så långt det räcker.

I söndags när regnet också öste ner passade det perfekt med bio. Jag mötte upp en klasskompis i centrum och så gick vi och såg Bohemian Rhapsody, filmen om bandet Queen. Det var en väldigt bra film, om man gillar den typen av musik, som dessutom var både rolig, sorglig och riktigt mäktig.

Jag har dessutom börjat planera lite inför julafton och jullovet, det är bara en vecka kvar nu tills jag sätter mig på planet hem! Jag har nätshoppat julklappar och så har jag funderat ut lite priser för massage i december. Något annat speciellt har nog inte hänt under den här veckan. Nu skall jag traska iväg till affären, adios amigos!