Imorgon är det två veckor kvar tills jag åker hem till Finland för jullov. Då är första terminen, ja till och med halva utbildningen, avklarad. Dock känns det nog som att huvudet snart svämmar över med nya intryck och ny kunskap, så långledigt och julfirande mottages med tacksamhet.

Senaste veckorna har främst bestått av skola, spinning och mycket sömn. Det är många anatomiska termer som skall pluggas in nu inför sista tentan och det tar på krafterna. Jag tycker dock att träning är ett bra sätt att koppla bort tankarna från allt annat under en timme eller två, så spinningtimmar och långpromenader har jag prioriterat trots att tröttheten ibland gjort sig påmind. Jag ser dock till att sova 8-9 timmar varje natt, min kropp behöver det för att orka med dagarna här.

Annat då.. jo, i tisdags efter att jag masserat klart tog jag tåget till Malaga. Elin, mitt sällskap för dagen, hoppade även på på samma tåg i Benalmadena. Vi hade ingen plan på vad vi skulle göra utan vi vandrade runt, kollade i affärer, satt på café och pratade, åt tapas och bara va. En riktigt trevlig eftermiddag!

Idag är det då torsdag, det har redan hunnit bli eftermiddag, ja nästan kväll, och jag borde verkligen ta tag i läsandet. Kanske slänger jag skolväskan på ryggen nu och går ner till mitt favoritcafé.