Äntligen sommarvärme igen i Fuengirola! I tre dagar har nu temperaturen varit över 20 grader och solen har varit riktigt stark. Skönt att kunna ligga vid poolen ännu i november. Veckan efter att jag var hemma i Finland blev det kallt och regnigt, jag fick feber och tillvaron var riktigt trist och tråkig. Nu är dock humöret bättre igen.

I fredags fick vi ut vår andra anatomitentamen – allt rätt! Kanske det var det som fick mitt deppiga humör att svänga. Eftermiddagen spenderade jag i solen vid poolen och på kvällen började jag titta på svenska idol (lite senare än alla andra), men kanske jag hinner i kapp tills finalen. Igår tog jag tåget till Benalmadena och träffade Elin. Vi bestämde oss för att äta middag på en liten restaurang vid strandpromenaden och valet föll på en mixed paella! En supergod sådan dessutom.

Idag, söndag, ordnades halvmaraton i Fuengirola och två av mina klasskamrater var med och tävlade. Vi var även ett litet gäng från klassen som var där och hejdade och peppade. Jag blev riktigt sugen på att börja träna löpning igen. Dock har jag knappt tagit ett löpsteg på flera månader och jag vet inte om mina lungor skulle klara av löpträning ännu. Tills vidare håller jag konditionen uppe med x antal spinningpass i veckan och över 10 kilometer promenerande varje dag. Dock var vädret och vinden super idag och jag blev riktigt imponerad av Make och Ilaris insatser.

 

 

Här kommer dessutom lite bilder från förra söndagens tripp till Malaga. Tyvärr var det bara 12 grader varmt den dagen och det var efter det jag blev sjuk. Dock var Malaga jättemysigt och en stad jag garanterat besöker många fler gånger så länge jag bor här i närheten.