Jag sitter i skrivande stund på flyget mellan Bucharest och Malaga. Denna flygresas tidsfördriv borde vara tent-/anatomiläsning, men jag börjar med att skriva ett blogginlägg att publicera efter landningen.

Jag hade inte föreställt mig att det skulle kännas så här pass tungt att åka tillbaka till Spanien, men idag reser jag med en klump i magen och brännande ögon. Jag har alltså varit hemma i Finland sedan fredagkväll. Det blev ett lite längre veckoslut, men ett välbehövligt sådant. 

På fredagen vid 17 tiden kom William och hämtade mig till Vanda flygfält och därefter åkte vi raka vägen till Kaskö. Under veckoslutet har vi besökt mina föräldrar och hans föräldrar, blivit bjudna på middag och bjudit på middag, hälsat på sex veckor gamla Wilton med föräldrar, kollat på Narcos och bara tagit det lugnt och njutit av att äntligen få vara tillsammans igen. Dock gick tiden allt för snabbt och nu är jag då påväg till Fuengirola igen.

Den här skolveckan blir förstås en kort vecka för min del och på fredag har vi enbart tentskrivning och efter det får vi inleda veckoslutet. Nog ska väl sex veckor gå snabbt fastän femte december låter långt borta just nu. Jag är dock glad att jag får tillbringa så gott som hela advent i Finland. Jag tycker december är en av årets absolut mysigaste tider med alla julförberedelser, tända ljus och förhoppningsvis lite snö på marken. Först skall jag dock njuta av lite varmare väder på solkusten innan jag börjar tänka allt för mycket på snö. 

Planerna för den närmsta tiden i Spanien består åtminstone av studier (såklart) med teoriläsning, praktik och massage på mottagningen. Jag skall även besöka gamla stan i Malaga som jag av någon anledning ännu inte har gjort. Det börjar även vara några veckor sedan jag träffade Elin så henne ser jag framemot att få spendera lite tid med. Annat vet jag inte för tillfället. Jag hoppas åtminstone att November blir en relativt varm månad.