Hur gammal är du?
Jag är född i juni år 1994 och är alltså 24 år gammal, eller ung.

Hur gammal känner du dig?
Jag har alltid känt mig lite äldre än vad jag egentligen varit och jag har gärna umgåtts med människor som varit äldre än mig själv, men jag tror dock att min biologiska ålder snart börjar komma i kapp min mognadsålder nu.

Var bor du?
Just nu är jag bosatt på Costa del Sol. Jag bor i en sextio kvadratmeter stor hyreslägenhet i Torreblanca, Fuengirola.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Eftersom jag bor i Spanien är svaret på den frågan ganska enkelt – sommar. Jag älskar sol och värme. Det är sällan jag skulle klaga på att det är för varmt. MEN, jag skulle inte kunna tänka mig att bosätta mig i södern för all framtid. Jag tycker det är charmigt med våren när allting växer fram och får nytt liv, jag tycker om höstens fina färger och när det är frost på marken på morgonen när man vaknar och sist men inte minst vintern – jul är min absoluta favorithögtid!

  

Är du beroende av någonting?
Inget jag kommer på direkt. Dock har jag ätit havregrynsgröt en till två gånger varje dag i över åtta år. Så kanske gröt då?

Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
1. Jag flyttade till Spanien för att gå en finsk utbildning och lära mig finska.
2. Jag är väldigt familjekär och pratar bland annat med mamma minst två gånger varje dag i telefon och har gjort det sedan jag flyttade hemifrån när jag var 16 år.
3. Jag är väldigt pedantisk. När man än kommer hem till mig så är det städat och jag kan säga precis var allting finns i min lägenhet. Dock är min farmor ännu snäppet värre på den här fronten.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag åker hem till Finland imorgon för några dagars minisemester, dock skulle jag gärna vrida fram tiden lite för att slippa själva flygresan. Så Vanda flygfält blir svaret på den frågan.

Vilket är ditt favoritgodis?
Choklad och salmiak

Vilken är din favoritaffär?
Jag gillar ju sportaffärer. Jag spenderar nog mest pengar på träningskläder om jag skall vara ärlig, helst köper jag Under armour och Nike. Vanliga kläder som faller mig i smaken finns dock oftast på Vero moda och Vila.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
När jag är ensam går jag i säng tidigt och stiger upp tidigt. Jag är som effektivast på morgonen och får mycket gjort då. Om jag är tillsammans med någon tycker jag däremot att det är mysigt att både vara uppe länge och sova länge på morgonen.

Har du blivit sydd någon gång?
Jag har fått två eller tre stygn i huvudet.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Extra speciellt vet jag inte, men jag var riktigt varm i hjärtat i dag när jag vandrade hem från skolan efter att så många av mina klasskamrater önskat trevlig resa och vänligt men bestämt sagt åt mig att jag faktiskt m å s t e komma tillbaka till Spanien och inte lämna i Finland. Jag trodde nog aldrig att jag skulle få så här fina vänner här när jag flyttade hit och började en finsk utbildning som enda svensktalande.

Är du blyg?
Jag gillar inte att stå i centrum eller att prata inför en stor grupp människor. Dock skulle jag inte säga att jag är blyg när det gäller att träffa eller lära känna nya människor.

Vad heter du i andra namn?
Jag har bara ett dubbelnamn och inget andra namn. Jag heter Victoria-Isabelle.

Vill du gifta dig?
Ja

Har du något smeknamn?
Om någon kallar mig för något annat är Isabelle så är det Bej. Alla släktingar och äldre bekantskaper kallar mig för Bej. Jag tror att min gudson Emil var åtminstone 6-7 år innan han förstod att det inte var mitt riktiga namn.