Då börjar även denna vecka lida mot sitt slut. Vad har hänt under veckoslutet då? Jo, i fredags på eftermiddagen hoppade jag på tåget till fina Benalmadena. Det tog ca 9 minuter och kostade 1,80€. I Benalmadena bor en annan chica från Närpes som jag tidigare nog har träffat några gånger men inte på så vis varit bekant med. Men oj vilken trevlig kväll vi hade! Munnarna gick i ett och jag fick se både det ena och det andra i byn. Vi avslutade kvällen med en lätt middag i Benalmadenas välkända marina. Ingen är gladare än jag att hitta en så fin vän i grannbyn och som jag dessutom får prata närpesdialekt med!

Igår, lördag, hade jag en riktigt skön vilodag. Jag började dagen med fyra timmar på stranden liggandes på en solbädd med Framgångspodden i lurarna. Efter att allt vatten jag hade tagit med mig var slut vandrade jag tillbaka till lägenheten för lunch och lite senare hoppade jag på en buss till Miramar, ett stort köpcenter här i Fuengirola. Relativt tomhänt kom jag tillbaka hem kring 17 tiden och då fortsatte jag min vilodag på balkongen.

Idag är det då söndag och redan vid kl 9:20 mötte jag upp Heikki vid gymmet för att bränna av ett benpass. Det tar altså 35 minuter att gå till gymmet och samma tillbaka så man får både ordentlig uppvärmning och nerjoggning. När vi tränat klart bestämde vi oss för att ta med anatomiböckerna och träffas på stranden igen lite senare på dagen. Sagt och gjort. Nu är jag hemma, har precis ätit kvällsmat och skall kolla i kapp alla Bondeparet avsnitt på Cmore.