Precis hemkommen från skolan efter att ha fått 90 minuter massage samt ha masserat 90 minuter. Jag valde att få benen och ryggen masserade medan Leena, som var min kund för dagen, ville få en genomgång av hela kroppen. Jag trodde att det skulle kännas väldigt länge att massera en och en halv timme, men så fel jag hade. Tiden bara flög iväg och mittiallt hade det gått lite över 90 minuter. Man blir dock säkert bättre att räkna ut hur lång tid varje muskelgrupp tar att massera desto mer man övar.

Om bara två veckor börjar vi ta mot kunder på vår mottagning i skolan. Nervöst. Själva masserandet känns inte alls som något problem, men för min del är det väl att ”small talka” på finska som blir svårt. Hoppas jag får tystlåtna kunder..

Annars så är det fredag idag vilket betyder veckoslut och två lediga dagar framför. Idag och imorgon utlovas lite sämre väder, men söndagen ser ut att bli fin. Inga större planer har jag för helgen än att återhämta mig, läsa lite anatomi, träna och ha kvalitetstid med Netflix.