Nu har jag skaffat gymkort till Gimnasio Nuevo Estilo här i Fuengirola! Igår blev det benträning med min klasskompis Heikki. Vi körde knäböj, hack squat, benspark, lårcurl, två vadövningar och så avslutade vi med 20 minuter cardio. Det blev ca 1h 45 min träning. Jag gick dessutom till och från gymmet, vilket är ca 6,2 km totalt. Bra första träningsdag!

Ja, det blir verkligen att gå mycket här. Jag tänkte försöka klara mig utan cykel så länge som möjligt. Ibland är det så varmt här att man verkligen inte orkar träna så då är det bra att varje dag få till massvis med vardagsmotion istället i den kuperade terrängen som här är.

Igår kväll var jag även ut och åt indisk mat med en annan klasskompis och hennes man. När jag vandrade iväg hem konstaterade jag att jag nog inte skulle ha åkt på middag med två helt finska personer för bara en månad sedan. Roligt att det går framåt med både språk och självförtroende. Maten var dessutom god och sällskapet trevligt!

Den här veckan fortsätter skolan som vanligt måndag till fredag. Jag skall utöver skolan försöka få till några träningspass, läsa anatomi och så har vi planerat att åka och spela padel med ett gäng från klassen. Padel är väldigt inne här i Spanien. Det är en racketsport som är en blandning mellan tennis och squash. Det blir padelpremiär för mig så får se hur det skall gå. Jag återkommer..