Hej!

I och med att jag snart flyttar till Fuengirola tänkte jag att det var dags att ta upp bloggandet igen. Jag har tidigare bloggat på Nouw (www.nouw.com/inprogressisabelle), men eftersom jag kommer att erbjuda online-tjänster även när jag är i Spanien tycker jag det blir trevligare att blogga här på hemsidan så att Ni ständigt hålls uppdaterade och kan läsa om vad som händer i mitt liv när jag befinner mig nere i Sydeuropa.

Den 28:e augusti kommer jag alltså att flytta ner till Fuengirola på den spanska solkusten för att utbilda mig till massör och idrottsmassör, jag tar där med ett mellanår från fysioterapistudierna här i Helsingfors. Redan efter en månad i Spanien kommer vi att börja massera kunder som kommer till skolans mottagning och planen är därför att jag redan under mitt jullov skall kunna börja ta emot kunder där hemma.

Nå väl, nu är jag igång. Vi hörs!